Tolna: játékvezető fogdosta a női játékosokat?

Botrány

2023-06-08 13:29:24
Tolna |

Fair-Play zászló - forrás:
Forrás: - Fair-Play zászló

Furcsa mozgású játékvezető után újabb tolnai csontváz!

"Tolnában minden ember számit, még az a kolléga is, aki már egyszer Tolna vármegyei színekben nyilvánosan elbúcsúztattak, majd később Pest megyébe igazolt kis "apró" pénzt keresni. - írta egyik játékvezető kollégánk. -  Ott nem sokáig tartott a pályafutása, mivel mérkőzésen női játékosokat fogdosott, sőt ha már a csapatok öltözőjébe nem jutott be, maradt a kolléganőnél.. .ahol lehet máshová is bejutott ...... csak az volt a bibi, hogy arról is videó is készült.

Ott más vezetés lehet, mert hamar csomagolhatott. Pesten ilyenre játékvezetőre nincs szükségük. Ha már Pest vármegyének nem kell, bejelentkezett gyorsan Fejér vármegye táborába is. Ott is kiszivárgott hamar a kolléga stiklije....de semmi gond, majd Tolna vármegye visszafogadta. Tolnában mindenkire szükség van. Azóta is aktívan vezet mérkőzéseket, férfit, nőit, férfiakkal, nőkkel, mindig bevethető. Ő erkölcsileg beillik ide, mert itt minden más, itt mindenkire szükség van. Fiatalra, öregre, focistára, csípőficamosra, munkanélkülire, zaklatókra, alkoholistákra....."

Ez a mi kis megyénk! Tolna Vármegye, szegény Szinger Feri bácsinak igaza lett... Vár lett a megyénkből.. de inkább bóhoc megye, mint Vármegye.

 

 

focibiro.hu hírküldő szolgáltatása


Hozzászólások: