Hanacsek – újabb elégtelen

Botrány

2023-05-24 16:25:23

UEFA - kék mez - forrás:
Forrás: - UEFA - kék mez

Magyarországon rendezik az U.17-es Európa Bajnokságot. Általában megszokás az, hogy az UEFA/ FIFA, ha más nem, udvariasságból is egy játékvezetőt jelöl a hazai szövetség játékvezetői közül a játékvezetők közé.


Láthattuk azt, hogy 10 évvel ezelőtt még Katarba külföldi játékvezetőket hívtak - többek között a magyarok is szinte minden héten működtek - de a világbajnokságra felépítettek olyan játékvezetőt, aki a bronzmérkőzés levezette. A működés során láthattuk azt, hogy egyébként igen szerény képességű az illető de a FIFA udvariasságból jelölt egy helyi játékvezetőt.

Ennek fényében szinte mindenki biztosra vette azt, hogy egy magyar játékvezető is szerepet kap az U17-es Európa Bajnokságon
Hanacsek által vezetett MLSZ JB azonban képtelen volt elérni azt, ha mást nem sportdiplomáciai úton, hogy egy magyar játékvezető szerepet kaphasson.
Azonban van magyar résztvevő Kassai Viktor személyében, és hogy mennyire fontos Kassai személye, mutatja az, hogy egy bolgár játékvezető szerepet kap az Európa bajnokságon.
Ha még ezek után sem értik az ,hogy hogy mennyire súlytalan és szégyenteljen a mostani MLSZ JB munkája, akkor nem is akarják ezt megérteni.
Hanacsek Attila által vezetett bizottság ismételten bizonyította, hogy nemzetközi szinten leírták a magyar játékvezetést.
Nyilván őt ez nem érdekli inkább az, hogy pozíciójához ragaszkodjon, mintsem igazi szakemberek vezessék az MLSZ JB-t. Sokkal kényelmesebb így neki, mintha visszamenne 8 órába dolgozni a rendőrségre.
Bebizonyosodott, hogy sportdiplomáciában elégtelent érdemel mostani elnök.
Most hazai meccsek elemzésébe azért ne menjünk bele, mert egyébként hétről hétre látjuk hogy milyen gyenge teljesítménye vannak.

Lassan eljön a bizonyítványosztás ideje. Hanacsek – tele elégtelen osztályzattal. Csak az a baj, hogy évekig tart majd a Hanacsek által vezetett MLSZ JB rombolásának helyrehozatala.

Ideje lenne lelépni! Ismered, mert tanultad. Hanacsek! Oszolj!

Köszönjük szépen Attila


focibiro.hu hírküldő szolgáltatása


Hozzászólások: