Vági Úr! Ennyi és ne tovább!

Botrány

2022-03-24 18:10:52

Vági Márton - forrás: MLSZ.hu
Forrás: MLSZ.hu - Vági Márton

Végső elkeseredésében nyílt levelet írt egy Akadémista dr. Vági Mártonhoz az MLSZ főtikárához!

A nyílt levelet változtatás nélkül közöljük!

Tisztelt dr. Vági Márton Főtitkár Úr!

Az MLSZ játékvezetői akadémiájának vagyok a tagja már rég óta. Bízom benne, hogy hamarosan előre fogok lépni ezért mindent alá rendeltem a magánéletemben ennek. Célom, hogy Kassai Viktor méltó utódja legyek és én is előre vigyem a magyar játékvezetést, mint ahogy Ő tette, mert ráfér a mostani sötét korszakban.

Nem szabad és nem is tudok szó nélkül elmenni az Önök, az MLSZ által finanszírozott akadémia gondjain. Ne beszéljünk most arról, hogy milyen felvételi rendszer van, mert aki nem sógor, koma, jóbarát vagy annak valamelyik leszármazottja, az nehezen jut el az MLSZ képzésre.

Inkább most a képzésről szeretnék írni.

Olyan személyek tartják az órákat, akik alig pár meccset vezettek le az élvonalban és tudások, kvalitások miatt akkor el is lettek onnan távolítva. A legtöbben már olyan öregeket, hogy a nemzeti sport archívumában lehet róluk csak hallani, komoly sporttal foglalkozó weboldalon még a nevük sincs fent. Arról ne is beszéljünk, hogy egy mondatot sem tudnak angolul, németül vagy bármilyen idegen nyelven! A yes, no vagy a ja és nein szót ne említsük.

Nem tudnak normális prezentációt összeállítani, szakmai előadásuk méltatlan a magyar játékvezetéshez és az elődökhöz.

Ami miatt tollat ragadtam az a mostani Akadémiai nap!

Tisztelt Vági Úr!

Ön mit csinál a családjával húsvétkor?

Remélem azt tetszik válaszolni, hogy a családjával tölti az időt.

Én is azt szerettem volna, barátnőmmel, kiskutyámmal legalább 2 napot szerettem volna eltölteni a négy napos ünnepen.

Sokként ért minket – és többes számban beszélek – hogy az MLSZ JB. húsvétra rendelt fel minket Akadémiai napra!

Kérem Önt, hogy hatalmi szóval utasítsa az MLSZ JB. vezetőit, hogy az április 15-17 közötti napokra tervezett Akadémiai napot halasszák el.

Javaslom, hogy legyen kedves kérni Őket, hogy a kereszténység egyik legnagyobb ünnepén nem az MLSZ Akadémiáján kelljen ülni. Hanacsek Elnök Úr sem látja és észleli - pedig nagy hitet mutata a külvilág felé - ezt sajnos, de nekem egy hithű kereszténynek a feltámadás szent ünnep.Nyilván vannak olyan vezetők akiket otthon nem vár senki és örülnek egy kis társaságnak, de kérem ezt ne velünk tegyék!

Bízom benne, hogy az Ön embersége, tartása és vezetői kvalitása megoldja ezt a gondot és nem kell attól rettegünk, hogy idén december 24-27 között vagy újév első napján is Akadémiára kell mennünk.

 

Kérem Önt, hogy szíveskedjen segíteni nekünk, most még időben vagyunk.

Tudja Ön is a szlogent, előre menjünk ne hátra!

Nekünk ez lenne a célunk a magyar játékvezetésben, de hát sajnos az Ön emberei jelen pillanatban hátragázt adtak a játékvezetésnek.


akadémista srác, akinek lenne célja


Hozzászólások: