Bognár kiakadt Rúsz Mártonra

Elemzés

2023-11-13 13:57:58
Paksi FC | Rúsz Márton |

Paksi FC - forrás: csakfoci.hu
Forrás: csakfoci.hu - Rúsz Márton - Paks

Bognár György a bírót és a VAR-t kritizálta az elveszített bajnoki után: "Úgy alakítjuk a szabályokat most már, ahogy jólesik"

Ahogy arról beszámoltunk, Vajda Botond góljával győzte le 1-0-ra a DVSC a Paksot az OTP Bank Liga 13. fordulójának zárómeccsén, véget vetve Bognár György csapata nyolc meccs óta tartó bajnoki veretlenségének.

A tolnaiak trénere szerint nem érdemelt csapata vereséget, amihez néhány furcsak ítélet is hozzájárult.

Egyáltalán nem érzem azt, hogy vereséget kellett volna ezzel a meccsen szenvednünk. Szerintem végig partiban voltunk, jól játszottunk.

Furcsa ítéletek voltak ma a meccsen, persze nyilván a VAR tisztábban látja mindig, de leshelyzetnél még nem hívtak ki soha bírót, hogy megnézze a monitort. És akkor még mondják is, hogy 11-es, csak éppen les... Azt mondják, ez a protokoll, hát ilyen nincsen! Úgy alakítjuk a szabályokat, most már, ahogy jólesik. Tehát furcsa volt ilyen szempontból ez a meccs, de nyilván ennél reálisabban is lehet értékelni.

Voltak lehetőségeink elég jól játszottunk szerintem, de a Debrecen is jó volt egyébként. A végén egy párszor megkontráztak minket, mert akkor már azért kinyílt a védekezésünk, két belső védőre váltottunk, mindent egy lapra tettünk föl, és akkor volt két-három veszélyes ellentámadásaa az ellenfélnek. De ha erre nem kényszerülünk rá, akkor szerintem a döntetlen maximálisan benne volt ebben a meccsben - fogalmazott az M4 Sport kamerája előtt a tréner Rúsz Márton játékvezető és csapata munkáját is említve.

Bár Bognár konkrétan nem említette, melyik esettel volt leginkább problémája, de alighanem arra a szituációra gondolt, amikor a 63. percben büntetőhöz juthatott volna csapata. Windeckert lökte fel Lagator a 16-oson belül, de a hosszas VAR-vizsgálatot követően kiderült, hogy a paksi középpályás már lesen volt, amikor a fault történt, így a vendégek 11-ese helyett a debreceniek jöhettek szabadrúgással.


csakfoci.hu


Hozzászólások: