Pest: Elhunyt Bodor Marianna

Vármegyei játékvezetés

2023-12-07 17:19:12
Pest | Bodor Marianna |

Gyász - gyertya - forrás: 24.hu
Forrás: 24.hu - Gyász - gyertya

Hosszan tartó, súlyos betegség után december 7-én, csütörtökön 49 éves korában elhunyt Bodor Marianna nagypályás és futsaljátékvezető, az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság játékvezetői bizottságának irodavezetője – számolt be róla a Sportszelet.

Az 1974. november 16-án Budapesten született Bodor Marianna életében meghatározó szerepe volt a sportnak, hat éven át atletizált a Ferencváros színeiben. Az erdőkertesi illetőségű hölgy játszott az egykori helyi női labdarúgócsapatban, emellett pedig egy éven át az egyesület U13-as korosztálya mellett dolgozott másodedzőként. 2012-ben végezte el az alapfokú játékvezetői tanfolyamot Pest megyében, ehhez saját bevallása szerint a legnagyobb inspirációt, biztatást és támogatást Pásztor Gyulának, az Erdőkertesi Sportegyesület egykori, 2012-ben elhunyt szakosztályvezetőjének, a település önkormányzati képviselőjének köszönhette, akire mentoraként tekintett. Első hivatalos mérkőzése 2012. május 11-én a Vác – Rubeola-Csömör II. NB II-es felnőtt férfi futsalmérkőzés volt, melyen Molnár Csabával és Horváth Mátéval működött. Saját bevallása szerint a játékvezetést érezte mindig is magához közelebb állónak, de minden egyes rábízott feladatot nagy alázattal, lelkiismeretesen, a legjobb tudása szerint igyekezett ellátni. Két felnőtt fia, Horváth Krisztián és Horváth Richárd Pest (vár)megyében számos klub színeiben futballoztak, a mai napig aktív labdarúgók. Párja, Kupecz Norbert ugyancsak játékvezető, videós ellenőr, valamint a Pest vármegyei IV. osztályban szereplő Galgagyörk felnőttcsapatának vezetőedzője.

 

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság valamennyi munkatársa, az amatőr játékvezetők közössége mély részvéttel osztozik a gyászoló család fájdalmában. Marianna emlékét szeretettel és tisztelettel megőrizzük. Nyugodjon békében!


sportal.blikk.hu


Hozzászólások: