Miben segíthetünk? A leggyakrabban ismételt kérdések..
A felhasználói fiókoddal kapcsolatos információk
A főoldalon lévő Bejelentkezés gombra kell kattintani. Ezután az e-mail címedet vagy felhasználói nevedet kell megadni és a regisztrációs jelszavadat.
Amennyiben nem akarsz mindig külön bejelentkezni, úgy az Emlékezz rám feliratnál pipáld ki a kockát.
Igen, természetesen tudod törölni a fiókodat. A Saját adat menüpontban a Fiók törlése gombra kell kattintani.
A fiók törlését két lépcsőben tudod megtenni.
A törlés után a fiók adatok már nem tudjuk helyreállítani, így ezentúl már nem tudsz bejelentkezni.
Fontos tudni, hogy a törlés nem jár azzal, hogy a korábbi fórum, beszámoló és egyéb interakciód is törlésre kerül
Semmi gond!
A regisztráció után az első belépéskor a program bizonyos adatok kitöltését kéri, hogy személyreszabottabb megjelenést biztosítsunk.
Amennyiben elrontottál valami adatot vagy azóta változás állt be, úgy a Saját adat menüpontban minden személyes adatodat meg tudod változatani.
Erre is van lehetőség! Amennyiben nem tetszik a weboldalra feltölött avatarod vagy a listából tudsz újat választani, vagy feltöltöd a Képeim menüpontban.
Kérünk, hogy az AVATAR kategóriát válaszd ki.
Jóváhagyás után már az fog megjelenni.
Az oldal működését közvetlenül testre tudod szabni.
A Saját adat / Beállítás menüpontban tudod az oldal beállításait módosítani.
Alap esetben a regisztrációt követően minden funkció bekapcsolásra került, illetve a fejlesztések során is minden funkciót hozzárendelünk a fiókodhoz.
Az adott funkciót ki és be tudod kapcsolni. Vannak azonban olyan funkciók, amiket kizárólag csak magasabb felhasználói szinttel rendelkező személyek vehetnek igénybe.
Alap beállítások:
A regisztrációt követően / vagy új adatkezelési szabályzat esetén el kell fogadni azt.
A program regisztrálja az elfogadás időpontját, amelyet a Saját adat / Adatkezelés menüpontban el lehet érni.
Itt el lehet olvasni a korábbi szabályzatokat is.
A weboldal a működése során rendeszerüzneteket küld, amelyek minden oldalon megjelennek.
Az első elolvasás után a program rögzíti, hogy a felhasználó már látta az üzenetet és nem jelenik meg többet.
A Saját adat / rendszerüzenet menüpontban el lehet olvasni a korábbi üzeneteket.
Semmi gond, a bejelentkezési oldalon az e-mail címed és felhasználói neved magadását követően egy linket küldünk, amire kattintva meg tudod változtatni a jelszavad.
Hiányzik valami, amire kíváncsi vagy? Nem találod a választ?
Írj a fórumon, vagy keresd privát üzenetben a weboldal adminisztrátorát.
A weboldal móködésével kapcsolatos, gyakran ismételt kérdésekre adunk választ. A tartalom folyamatosan bővül, ahogy újabb, mindenki számára fontos kérdések érkeznek.