Felesleges volt az elnöki meeting!

Botrány

2021-11-23 06:54:33
Hanacsek Attila |

Online - forrás: google.com
Forrás: google.com - Online

Sokan összetették a kezüket, hogy nem kellett ezért a másfél órás semmiért Budapestre utazni!

Több elnök kereste meg szerkesztőségünket, hogy beszámolót tartson arról, hogy mi volt hétfőn az elnöki értekezleten.

„Jó volt látni, hogy végre Hanacsek Attila is a mi szintünkön van, hiszen mi elnökök eddig is az első számú vezetők voltunk a megyében, míg Attila csak a JB. másodhegedűse, alelnöke volt. Amióta kineveztette magát elnöknek, legalább azonos szinten vagyunk. Sajnos sem a retorika, sem a tartalom nem változott – nyilatkozta az egyik keleti elnök weboldalunknak. – Jöttek a táblázatokkal és a minden rendben van fiúk! Csak így tovább. Kaptok egy laptopot és minden rendben lesz….. Azt kell mondani, tényleg kár erre a semmire másfél órát elrabolni.”

„Volt olyan megyei elnök, akit Hanacsek Attila végig magázott. Kérdéseire választ nem adott, csak kitérő mellébeszélés volt. Sajnálom a fiatal kollégát, de most kell szembesülnie, hogy milyen is az MLSZ JB” – nyilatkozta másik elnök nekünk.

Hanacsek Attila kitért a tiszteletre és az alá fölé rendeltségre. Tisztelet megjárni neki jelenleg, hiszen ő az elnök, de ne felejtsük el, hogy neki is tisztelni kell azokat a kollégákat, akik társadalmi munkában dolgoznak a megyében.

Vajon miért nem tért ki Attila a valós problémákra? Nem akar tudni róla vagy csak egyszerűen nincs mit mondani róla. Könnyen mondja ő a magas lóról, hogy „ez nem ide tartozik, más fórumon kell megbeszélni” vagy azt, hogy „megértette-e a választ?” . A stílus maga az ember, addig amíg hagyják. Magas lóról nagyot lehet esni, ahogy szól a dakota közmondás is.

Hanacsek Attila bemutatott pár évvel ezelőtti statisztikát. Nagy büszke volt arra, hogy az aktív játékvezetők számába ő beleveszi az ellenőröket is (az nem derült ki, hogy a szövetségi és biztonsági ellenőrök is benne vannak-e). Nyilván ezzel lehet kozmetikázni a játékvezetői hiányt. Kiderült az is, hogy van olyan megyek, ahol kb. 40-50% hiányzik a játékvezetőknek az opimális látszámhoz.

Nem gondoltuk, hogy a korábbi arrogancia után, még van lejebb… de van!

Sajnáljuk az elnök kollégákat, hogy elfecséreltek másfél órát a szokásos semmire. Még jó, hogy nem kellett ezért Vecsésre utazni.




Hozzászólások: