Játékvezetőket keresnek

Vármegyei játékvezetés

2020-12-30 09:51:58
Fejér | Arany Tamás |

Arany Tamás - gems - forrás: nso.hu
Forrás: nso.hu - Arany Tamás - gems

Az utóbbi években egyre több játékvezető „öregszik” ki, hagyja el a pályát, ám helyükre mintha nem azonos arányban érkezne az utánpótlás, ezért az MLSZ, ahogy már korábban is, intenzív toborzásba, kampányba kezdett.

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága alapfokú labdarúgó játékvezetői tanfolyamot indít. Palotai Károly, Puhl, Sándor, Kassai Viktor nevét elég megemlíteni azok közül, akik a nemzetközi porondon is letették a névjegyüket, ám szűkebb pátriánkból Arany Tamás neve ma is jól cseng, hiszen a móri játékvezető 15 éven keresztül volt az NB I. egyik legnépszerűbb bírója, rangos nemzetközi találkozókon dirigált, manapság, pedig az FMLSZ Játékvezetői Bizottságának elnöke.

Az idei képzésre a jelentkezési határidő: 2021. január 20. A megnyitóra három nappal később, január 23-án kerül sor. Tekintettel a kialakult helyzetre, online zajlik a tanfolyam, időtartama 65 óra, március végén, április elején ér véget. A oktatási napok szombatonként 10 órától lesznek. A feltételek között szerepel a betöltött 14. életév, erkölcsi bizonyítvány, a tanfolyam foglalkozásainak legalább 70 százalékán történő részvétel. A fizikai teszthez érvényes sportorvosi engedély kell.

 

 


feol.hu


Hozzászólások: