MLSZ végre beismerte a hülyeségét! De csak félig

MLSZ JB

2019-11-25 20:04:55

OTP Liga (2019.11.22) - küldés - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - OTP Liga (2019.11.22) - küldés

2018. augusztus 15-én az MLSZ vezetése hülyeséget csinál! Akkor sokan kritizáltuk őket, hiszen onnantól 24 órával korábban tették közzé az élvonalbeli küldést.

"Az OTP Bank Liga soron következő, ötödik fordulójától a Játékvezető Bizottság változtat korábbi gyakorlatán, mely szerint 72 órával a mérkőzések előtt tette nyilvánossá, melyik mérkőzést ki vezeti. A hétvégi fordulótól egy nappal a forduló megkezdése előtt hozza nyilvánosságra az aktuális játékvezető-küldést. " - áll az MLSZ korábbi közleményében.

 

Hétvégén már láthattuk, hogy pénteken közzétették a vasárnapi küldést, csak a "játékvezető és az alapvonali játékvezetők" neve maradt üresen. Aki folyamatosan figyeli a küldéseket, az már rögtön tudhatta, hogy Bognár Tamás fogja vezetni a Ferencváros-ZTE mérkőzést.

Hétfőn belátta az MLSZ, hogy nevetséges az, hogy nem kerülnek ki a küldések. Igaz korlátozottan, de fent vannak a hétvégi élvonalbeli küldések.

 

Vajon az ellenőröket meddig titkolhatja Puhl Sándor?

 

Több mint egy évet kellett várnunk arra, hogy belássák, hogy igazunk van! Lehet mégis olvassák azt az oldalt, aminek a nevét nem lehet kimondani?




Hozzászólások: