A PMFC nem enged saját játékából

PMFC

2015-10-30 19:11:48
PMFC |

PMFC - forrás: pmfc.hu
Forrás: pmfc.hu - PMFC-Boda

A PMFC a 12. fordulóban a Villányt látja vendégül. A találkozót október 31-én, szombaton 14:00 órától rendezik a Stadion utcában.

Egy pillanatig sem lassíthat a PMFC labdarúgócsapata, ha meg kívánja tartani éllovas pozícióját a bajnokságban. Márton Gábor együttese ezúttal a Villány TC-t látja vendégül a  12. fordulóban. A találkozót október 31-én, szombaton 14:00 órától rendezik  a Stadion utcában.

A piros-feketék szimpatizánsai joggal bizakodhatnak a három pont itthon tartásában, előzetesen szinte minden mellettük szól. Kezdve azzal, hogy a pécsiek hazai pályán hibátlan mérleggel rendelkeznek. De az is jó érv lehet, hogy a PMFC harmincegy gólt szerzett pályaválasztóként és csupán hármat kapott. A találkozóval kapcsolatban ezúttal Erőss Csaba, az Újmecsekaljára nyáron Ausztriából visszatérő huszonkét esztendős belső védő mondta el gondolatait:

– A szezon elején sokat bajlódtam sérülésekkel, szerencsére most már egészséges vagyok. A játékomban ugyanakkor érzek némi hiányosságot, hiszen nem sikerült még gólt szereznem. Persze tudom, az elsődleges feladatom a védekezés – fogott bele bekkünk. – Hiába vagyunk mi a szombati meccs esélyesei, nem dőlünk hátra. A mérkőzések közben ugyanis nem a tabellán elfoglalt első helyünkön merengünk, hanem az adott találkozók megnyerésére koncentrálunk. A Villány elleni találkozón sem engednénk a ránk jellemző sokpasszos játékból, meg persze a gólszerzésből sem. Ehhez viszont a kezdő sípszótól a mérkőzés végéig nyomást kell gyakorolnunk az ellenfél kapujára– nyilatkozta Erőss Csaba, aki a szezonban eddig hatszáznegyven percet játszott a védelem tengelyében.

A Villány TC a tabella nyolcadik helyéről várja a mérkőzést. Mérlegük tizenegy kört követően négy győzelem, három döntetlen és négy vereség, tizenhét rúgott és húsz kapott gól ellenében. Eddigi hat idegenbeli találkozójuk során csupán öt pontot sikerült szerezniük. 

Az október 31-én, szombaton 14:00-kor kezdődő PMFC – Villány TC labdarúgó megye I-es összecsapásra a szurkolók számára ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitják meg, 13:00-tól. Jegyet a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es és 3-as, illetve északon, a Szigeti útnál található 4-es és 5-ös pénztárban vásárolhatnak szintén 13:00-tól. 

A belépőjegy ára 500 forint. 14 év alatt, illetve 65 felett nem kell belépőt vásárolni. Ugyanakkor nekik a bejutáshoz személyi, vagy nyugdíjas igazolványt kell bemutatniuk. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kapu javasolt. Azoknak, akik elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkeznek, megnyitják a 6/B kaput is, ahol sorban állás nélkül, gyorsabban juthatnak be a sportszeretők.

forrás: Psnzrt.hu
Hozzászólások: