Hatot rúgott a PMFC

PMFC

2015-10-25 18:41:58
Geresdlak | PMFC |

PMFC - forrás: pmfc.hu
Forrás: pmfc.hu - PMFC-Boda

Simán nyert a PMFC. Geresdlak – PMFC 0-6 (0-1)

Geresdlak. V.: Albert (Varga K., Bózsa).

Geresdlak: Németh D. – Molnár P., Musztács, Botos Zs., Kardos M. (Szomor, 81. p.) – Kovács G., Mang, Balogh P., Horváth Gábor (Almási, 78. p.) – Koromházi (Ács, 64. p.), Bánkuti (Botos D., 87. p.). Edző: Lőrincz Sándor.

PMFC: Sólyom – Fekete M. (Krapecz, 69. p.), Erőss, Erdős S., Turi T. (Kónya K., 79. p.) – Horvát Gábor, Kiss P. (Szentes, 68. p.), Kónya D. (Valkovics, 82. p.), Takács Á. – Schmidt Zs., Hadobás (Horváth V., 73. p.). Edző: Márton Gábor.

G.: Turi T. (15. p.), Kónya D. (49. p., 56. p.), Kiss P. (67. p.), Erdős S. (72. p.), Schmidt Zs. (85. p.).

Sárga lap: Koromházi (2. p.).

Úgy játszott vasárnap délután a PMFC Geresdlakon, ahogy azt egy bajnoki címre hajtó csapatnak kell. Márton Gábor együttese végig nagy fölényben volt, s bár az első félidőben is akadt helyzete bőven, ekkor csak egyetlen gólt szerzett. A piros-feketék szélső játéka ebben az időszakban még elmaradt a várttól, a szünet után azonban mind Kónya Dávid, mind Schmidt Zsolt teljesítménye feljavult, s ezzel párhuzamosan beindult a gólgyártás is. Kónya rögtön a második félidő elején rúgott kettőt, aztán még betalált a pálya közepén jól játszó Kiss Patrik, majd Erdős Sándor és Schmidt is, így a vége nagy különbségű pécsi győzelem lett.

A mérkőzésre sokan voltak kíváncsiak, s miután egész kellemes volt az időjárás, nem kellett dideregniük a szurkolóknak – nem mellesleg láthattak hat gólt is. A PMFC győzelmének köszönhetően továbbra is az első helyen áll, s miután a Szászvár is nyert, az előnye most is csak egy pont. A következő fordulóban, most szombaton a Villányt fogadják a piros-feketék.
Hozzászólások: