Pécsre látogat a Boda

2015-10-15 16:41:55
PMFC | Boda Önkormányzat SE |

Boda Önkormányzat SE - forrás:
Forrás: - Gólöröm - 2015

Szombaton fél háromtól hazai pályán játszik a PMFC a Baranya megyei I. osztály 10. fordulójában.

Továbbra sincs megállás a labdarúgó megye I-es küzdelemsorozatban. Hétvégén már a 10. fordulót rendezik meg a Baranya megyei I. osztályban, amelynek keretében a PMFC az újonc Boda ÖSE együttesét fogadja a Stadion utcában. A találkozó szombaton 14:30-kor kezdődik.  

Burzán Zoltán alakulata az előző szezonban nagy fölénnyel lett megye II-es bajnok, bár idei teljesítményük igencsak hullámzó, egy újonchoz képest jól szerepelnek. Kilenc bajnokijukból négyet sikerült megnyerniük, öt eseten vereséget szenvedtek. A kék-fehérek jelenleg tizenkét ponttal a nyolcadik helyen állnak. 

A PMFC-nek muszáj tovább menekülnie előre, mert a Pécsvárad, a Mohács és a Szászvár csak egy-egy ponttal van a listavezető mecsekaljaiak mögött. Ráadásul a Siklós és a PEAC is lőtávolon belül üldözi a dobogósokat. 

Az október 17-én, szombaton 14:30-kor kezdődő PMFC – Boda ÖSE labdarúgó megye I-es összecsapásra a szurkolók 500 Forintért vásárolhatják meg elővételes belépőjüket, amivel a meccsnapon sorban állás nélkül juthatnak be stadionba. A PMFC Stadion utcai klubházának emeleti pénztára hétfőtől csütörtökig 8-tól 16:30-ig, pénteken pedig 8-tól 14 óráig tart nyitva. 

Az összecsapásra ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitják meg, 13:30-tól. Jegyet a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es és 3-as, illetve északon, a Szigeti útnál található 4-es és 5-ös pénztárban vásárolhatnak szurkolóink fél kettőtől. 

A belépőjegy ára 500 forint. 14 év alatt, illetve 65 felett nem kell belépőt vásárolni. Ugyanakkor nekik a belépésnél személyi, vagy nyugdíjas igazolványt kell bemutatniuk.  Azoknak, akik elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkeznek, megnyitjuk a Szigeti útról nyíló 6/B kaput is, ahol sorban állás nélkül, gyorsabban juthatnak be a szurkolók.
 

Baranya megyei I. osztály, 10. forduló

2015. október 17., szombat, 14:30

Pécs, PMFC Stadion

PMFC – Boda ÖSE

 

forrás: psnzrt.hu




Hozzászólások: