Egyre több archív küldés, adat érhető el

Szerkesztőség Játékvezetők statisztikái

2018-10-12 09:32:28

fényképező (1) - forrás:
Forrás: - fényképező (1)

Munkatársaink és látogatóink közösen azon dolgoznak, hogy a lehető legtöbb játékvezetéssel kapcsolatos adat, kimutatás megtalálható legyen a weboldalunkon.

 

Fél éve működik az "Ellenőrvadász" funkció, ahol az NB-s mérkőzések ellenőreit tudják berögzíteni a látogatók, játékvezetők. Így derült fény arra, hogy pl. Puhl Sándor vagy Hanacsek Attila mely mérkőzésen volt szuperellenőr. Mára már közel 900 játékvezető, 65.000 küldését és 5000 nemzetközi küldését tároljuk.

 

Jól működik a weboldal adategyeztetési funkciója is, ahol a látogatók a még hiányzó adatokat tudják közvetlenül megküldeni a munkatársainknak.  Az elmúlt időszakban közel 500 helyesbítést, adat-kiegészítést kaptunk tőletek.

 

A korábbi nagy adategyezetés után már 1981-től érhetőek el a játékvezetők adatai, küldéseik. 2000-től teljes körű adatbázissal rendelkezünk, míg az előtte lévő időszakban vannak még hiányzó adatainak.

 

Bízunk benne, hogy a népszerű kimutatásokkal, statisztikákkal a magyar játékvezetés teljes körű , egyedülálló adatbázisává válhatunk hamarosan.

 

 

Ezért dolgozunk már 15 éve!

 

 

 




Hozzászólások: