Az MLSZ-ben megint furcsán magyarázkodnak

MLSZ JB

2012-11-09 12:49:21

MLSz székház - forrás:
Forrás: - MLSz székház

Az MLSZ csak mosolyog az NB II-es Szigetszentmiklóson, amely polgári peres úton támadja meg a Kozármisleny elleni idegenbeli bajnoki játékvezetőjét. Borbély Zoltán, a szövetség jogi és sajtóirodájának vezetője elmondta, ez olyan, mint a sebészt a műtét után testi sértésért feljelenteni.

Radványi Ádám játékvezető három játékost, két edzőt és egy "ismeretlen személyt" is kiállított a Szigetszentmiklós csapatából a Kozármisleny elleni hétvégi, idegenbeli mérkőzésen, amelyet a gárda 2-1-re elveszített. Az SZTK részéről válaszul kijelentették, polgári peres eljárás keretében próbálnak elégtételt venni a bírón, akinek a tevékenységét már nem először kifogásolták a szezonban.


Az MLSZ Várhidi Péter szakmai igazgatót egy meccsre eltiltotta, Radványi sporttársnak pedig a hétvégi körben élvonalbeli találkozót adott - utóbbi jelzésértékű lehet.



Borbély Zoltán, az MLSZ jogi és sajtóirodájának vezetője a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában beszélt arról, mit gondolnak a szövetségnél a szigetszentmiklósiak lépéséről.

 

 

Az MLSZ mosolyog rajta. Ez egy nonszensz. A csapatok a nevezéskor aláírják, hogy polgári bíróságot nem vesznek igénybe vitáikhoz, hanem a labdarúgás fórumain rendezik azokat. A Szigetszentmiklós talán még Strasbourghoz is fordulhatott volna, az még viccesebb lenne. Ha nem megy a csapatnak, mindig a kudarc okát igyekeznek megtalálni. A játékvezetőt beperelni körülbelül olyan, mint a sebészt műtét után testi sértésért feljelenteni ? fogalmazott.

 




Hozzászólások: