Ez a PMFC 2015/2016-ban!

PMFC

2015-08-29 08:11:37

Márton - Sólyom - forrás:
Forrás: - Márton - Sólyom

Egyre népszerű a PMFC-vel foglalkozó adatbankunk, amelyben a PMFC jelene mellett a múltját is meg lehet tudni.

A megújult és immár Matyi Dezső nélkül elinduló PMFC-t ezentúl a PSNZrt. üzemelteti, amíg új befektetőt nem talál a város.

Márton Gábor és a 4 fős stáb fiatalokkal vág neki a bajnokságnak.

A pmfc.hu is beharangozta az új játékosokat, akik már felkerültek adatbankunkba is!

"

Augusztus elején már írtunk róla, hogy az átigazolási időszak lezárultával véglegesen kialakult a PMFC 2015/2016-os bajnoki kerete, amellyel labdarúgócsapatunk majd eredményesen szerepelhet a Baranya megyei I. osztályban. Az is köztudott, hogy Márton Gábor vezette együttesünk összetétele két kapusból és tizennyolc mezőnyjátékosból áll, akiket a zömében sikeresen megvívott felkészülési mérkőzések során már testközelből is láthattak rajongóink.

Közülük talán Sólyom Csaba a legkevésbé ismeretlen, hiszen régi-új hálóőrünk kis megszakítással ugyan, de 2005 és 2011 között 103 bajnokin (NB I-t és NB II-t beleértve) összesen 2403 percen át védte a PMFC kapuját. A rutin mellett persze a legfiatalabbak sem hiányozhatnak a keretből, Hleba Tamás és Takács Ákos az U19-es együttesünkből "játszhat fel" az első csapathoz. Rajtuk kívül többen is – Erdős Sándor, Erőss Csaba, Hadobás Gergő, Horvát Gábor, Horváth Vince, Ipacs Péter, Kiss Patrik, Szentes Krisztián, Szabó Péter, Turi Tamás – megfordultak klubunk utánpótlásában."Hozzászólások: