Csongrád a diktarúra mintaképe

Vármegyei játékvezetés

2020-11-02 06:59:20
Csongrád |

Csongrádi frissítő kurzus - forrás: csongradjb.hu
Forrás: csongradjb.hu - Csongrádi frissítő kurzus

Lehet mondani, hogy van elnökség és mindenről közösen döntenek. Na ez pont Csongrád-Csanád megyére nem igaz!
Az elnök és az alelnök úr Puhl Sándor füttyentése alapján tevékenykedik, az elnökséget megkerülve.
„Pár héttel ezelőtt lemondott Kovács Attila Talent-vezető, mert nem egyeztettek vele semmiről – nyilatkozta egy egyik kollégánk. – Az ő esetében is elvárták, hogy dolgozzon, de információkat, segítséget nem kapott a munkájához.”
„Most mindenki azt várja, hogy mi lesz a Sípmester fesztivállal, bár Kalmár Úr már nyáron örült volna, ha lefújják a rendezvényt, mert ez csak nyüg neki.”
„A csongradjb.hu oldalon is csak olyan cikkek jelennek meg amik őket fényezik. A nyári országos edzőtábor cikke után a napokkal ezelőtt megjelent Halász Józsi debütálása volt a következő cikk. Pedig közte volt azért megyei frissítő kurzus, ahol Iványi Zoltán tartott előadást. Gondolom azért nem írtak róla mert az Elnök Úr meg sem jelent rajta, a helyettese az Alelnök Úr sem maradt ott végig! – folytatja kollégánk - Ennyire becsülik a megyei játékvezetőket.  Volt futsal edzőtábor, megyei fizikai felmérő illetve megyei Talent nap is.”
„Nem esik szó arról sem, hogy a megyei játékvezetőket is elérte a covid! Arról nem felejtették el e-mailben tájékoztatni a megyei játékvezetőket, hogy az őszi hozzájárulást ami 20.000 ft szokott lenni, most a vírus miatt csak 17.000 Ft kell befizetni. És hogy ezért mit kapnak?! Az jó kérdés. Hisz a játékvezetői bálunk is elmarad. Talán 2 pólót?! Kicsit drága dolog, főleg annak fényében, hogy nem szoktunk számlát kapni róla.”
Csongrád-Csanádban is fogynak a játékvezetők. Szezon kezdete előtt több játékvezető jelezte, hogy "munkahelyi elfoglaltság" miatt szüneteltetik a működést.
Talán igaz, de nagyobb a valószínűsége, hogy inkább nem kívánnak a jelenlegi vezetéssel dolgozni.
Sikeresen szétverték a jól összetartó Szentesi csoportot is. A csoportvezető még az elnökségi tagságáról is lemondott, sőt ő is abba hagyta a játékvezetést.
A legnagyobb baj, hogy csak az országos kerettel foglalkoznak (de továbbra sincs előre lépés hiába híresztelik, hogy mennyire jóban vannak a felsővezetéssel) és a megyei játékvezetők magasról le vannak tojva.
Csak azt tudják felmutatni, hogy a 73 éves Szekeres Ferenc még mindig ellenőrizhet. Elméletileg fiatal tehetségeket, ezért is érthetetlen amikor 35+- os játékvezetőkre küldik. Talán a megyei vezetők is tudják, hogy fiatalokra nem szabad küldeni mert több kárt csinál mint hasznot.

Vajon a megyei igazgató mikor ébred már fel?


CS-CS jv


Hozzászólások: